Sök Svensk Barnsmärtföreningens stipendium – ansökan öppet!

Stipendieansöknignar för våren 2023 kan göras nu. Ansökningssidan är öppet fram tills den 31/1-2023.

Vi vill uppmuntra dig som medlem i Svensk barnsmärtförening att söka vårt stipendium.

Detta stipendium delas årligen ut till en eller flera medlemmar som antingen vill fördjupa sina kunskaper eller som vill utveckla sin kliniska verksamhet inom området barn och smärta.

Stipendiet ger dig som sökande möjlighet att få ekonomiskt bidrag till utbildningsdagar och konferenser, såväl nationellt som internationellt, som syftar till att förbättra smärtomhändertagande av barn och ungdomar. Det är inte avsett för forskning.

Den totala stipendiesumman är 10 000 kronor och kan fördelas på fler sökande. Senaste ansökningsdag är 31 januari 2023.

Du behöver vara medlem i Svensk Barnsmärtförening när du söker stipendiet.

Fyll i nedanstående formulär och skicka in den. Datumet när du skickar in räknas som ansökningsdatum.

Vi kontaktar dig sedan via e-post med detailjerna som du komplettera din ansökan med. Styrelsen tittar på alla kompletta ansökningar och delar ut stipendiet kring föreningens årsstämma under våren 2023.